Тепер у нашого закладу є свій сайт!

2012-03-05

Вебсайт

/Files/images/lora.jpgВоробець Лариса Миколаївна - вчитель англійської та німецької мовШановні відвідувачі сайту!

Тепер, за допомогою нашого сайту, ви можете дізнатися інформацію про наш заклад, переглянути фотографії та відео, поспілкуватися один з одним.

На нашому сайті ми будемо розміщати інформацію про наших вчителів та учнів, інформацію про семінари, конкурси, які проходитимуть у нас і багато іншої корисної інформації.

У колекції фотоальбомів ви можете знайти фотографіями з наших заходів, свят, конкурсів. А за допомогою блоку новин ми будемо висвітлювати найважливіші та найцікавіші новини!

Наш сайт був створений на базі безкоштовної інтернет платформи EDUkIT (http://edu.kh.ua), яка поширена по всій Україні і дозволяє безкоштовно створювати сайти для всіх установ освіти.

Кiлькiсть переглядiв: 511

Коментарi

  • RobertVexy

    2015-10-01 22:32:15

    You can find all that if [url=http://buywellbutrin.ru/]as example[/url] you visit our comparison web page, where we collected all the details in addition to web links to most relied on drug stores there can be. The symptoms of an overdose are not known, as they may [url=http://lipitoronline.party/]lipitor generic brand[/url] be different for different individuals. Hyperthermia, altered consciousness, free dysfunction, and muscle mass rigidness are the characteristics of the [url=http://mobic.space/]mobic 15 mg[/url] neuroleptic malignant disorder...